Door and Window renumbering

This Forum is for the discussion of other software & plugins that work with Revit (eg Ecotect, Impression, Design Review, etc)

Door and Window renumbering

Postby HJS » Fri Jan 22, 2010 12:45 pm

I'm sure I'm not the only one to encounter this! When you have placed all your windows (or doors for that matter) and you suddenly decide you do not need one of them (or you add one that would logically fit in the middle of the sequence), is there an easy way to get Revit to renumber them? I know you can do it manually, but this is a real pain on larger schemes.

thanks
HJS
Member
 
Posts: 26
Joined: Wed Jan 20, 2010 7:23 am

Re: Door and Window renumbering

Postby Saw » Fri Jan 22, 2010 12:52 pm

I'm sure I've seen a reference somewhere to some free plugin that will automatically renumber the doors (or was it windows? or both?)

may be worth a google search

Mike
User avatar
Saw
Regular
 
Posts: 267
Joined: Wed Jan 20, 2010 7:08 am

Re: Door and Window renumbering

Postby James » Fri Jan 22, 2010 3:44 pm

https://www.avatech.com

they used to offer a free download of each one, i will check cos im 99% sure i have these on my pc.

if so i will upload
Plowman Craven aim to be at the forefront of technology, especially within the BIM environment.
James
Regular
 
Posts: 112
Joined: Thu Jan 21, 2010 12:40 pm
Location: UK - Northants / Beds

Re: Door and Window renumbering

Postby Saw » Sun Jan 24, 2010 8:32 pm

The link straight to the utilities is....

https://www.avatech.com/solutions/building-design/product-details.aspx?product=44

but it mentions something about "Free to Avatech's Autodesk Subscription clients"- I'm sure they used to be just FREE :D

Mike
User avatar
Saw
Regular
 
Posts: 267
Joined: Wed Jan 20, 2010 7:08 am


Return to Revit Plugins & Third-Party Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron