Page 1 of 1

Copy monitor

PostPosted: Tue May 20, 2014 2:12 pm
by shorty
Hi guys please could you help. I have linked in my architects model, but instead of using his radiators we want to replace them with our's. Does anybody know a quick and easy way of achieving this. I have tried batch copy:type mapping. but not sure if the host etc is correct

Re: Copy monitor

PostPosted: Tue Feb 24, 2015 7:52 am
by rahuljohn
As for what a core boundary actually means, it's that point along a wall's thickness, where the main make-up joins the finish. For example, if I had a 100mm block wall plastered on both sides, the plasterwork would be outside the core, while the blockwork (the main part of the wall) would be inside the core. It's useful to have a differentiation between the 2. If for example you were dimensioning a room, normally you would want the dimensions to snap to the blockwork on the wall, rather than the finished face, . . . .

Re: Copy monitor

PostPosted: Wed Oct 26, 2016 5:19 am
by puaa001
Try not to apply render in hot temperature or in brilliant daylight.